Νέο “Assassin’s Creed” με άρωμα αρχαίας Ελλάδας

Ηλεκτρικό supercar 1.200 ίππων απο την Ariel
24 Αυγούστου, 2017
LW-Mononofu το Ιαπωνικό Δίποδο Ανδροειδές
18 Απριλίου, 2018

Νέο “Assassin’s Creed” με άρωμα αρχαίας Ελλάδας μια φημολογία που ολοένα και φουντώνει και δεν μοιάζει αβάσιμη

Το franchise του γνωστού videogame μας έχει μεταφέρει την τελευταία δεκαετία από την Γ’ Σταυροφορία και την ιταλική Αναγέννηση μέχρι τη Γαλλική Επανάσταση, την Οκτωβριανή Επανάσταση, την αυτοκρατορική Κίνα, την αρχαία Αίγυπτο, την αποικιοκρατία και τη βικτοριανή εποχή.

Και μάλλον ήρθε η ώρα και για λίγη αρχαία Ελλάδα!
Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα ComicBook, η Ubisoft προγραμματίζει να ρίξει στην κυκλοφορία το νέο «Assassin’s Creed» το 2019 και όπως όλα δείχνουν, μας λέει, θα είναι τοποθετημένο στην αρχαία Ελλάδα.
Η ιστορία της αρχαίας Ελλάδας απλώνεται βέβαια πάνω σε αρκετούς αιώνες και ειδικοί και μη συζητούν ήδη πού είναι πιθανότερο να εμφανιστεί ο γνωστός ήρωας της σειράς.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Assassin’s» είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα, κάτι που για πολλούς είναι μια ακόμα έμμεση επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Ubisoft για τη χώρα μας…

Η Ubisoft κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά της, το σενάριο δίνει και παίρνει ωστόσο στον κόσμο του gaming όλα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται κάτι να έχει διαρρεύσει…

Πηγή

Buy now